Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyapanzió képes leírás - Kutya-tartás.tlap.hu
részletek »

Kutyapanzió - Kutya-tartás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyatartas.tlap.hu » Kutyapanzió
Keresés
Találatok száma - 8 db
Bully Dog Center

Bully Dog Center

Panziónkat, 2002 őszén nyitottuk, azóta is a folyamatosan bővítjük, szépítjük. Budapesttől 35km-re, az M3-autópályától 3 km-re található, Ikladon. A kedvencek elhelyezését, családi házunknál kialakított 3 különálló területen, kennelekben, fűthető helyiségben ill. lakásban is vállaljuk. Beteg ill. tüzelő szukák elhelyezésére is van lehetőség. Magyarországon egyedülállóan, díszállatokat, kisállatokat : papagájok, nyulak, görények, szárnyasok, teknősök, elhelyezését is biztosítani tudjuk. Szeretet és szakértelem! Igény szerint szállítást, kutya-macska kozmetikát, kutyakiképzést is biztosítunk.

Kutyapanzió - Dogmopolite

Kutyapanzió - Dogmopolite

A Dogmopolite az első olyan szakszerű vállalkozás ma Magyarországon, amely négylábú kedvencének minden területen és élethelyzetben professzionális megoldást nyújt. Szolgáltatásaink köre felöleli a kutyasétáltatástól és csőszködéstől kezdve az egészségügy és szakmai tanácsadáson át egészen a kutyakiképzést, és kutyakozmetikát.

Kutyapanzió hirdetések

Kutyapanzió hirdetések

Kutyapanziók által feladott ingyenes apróhirdetések a kutyás hirdetőoldalon. Ha nyaralni megy, de nem tudja magával vinni kedvencét, keresse fel oldalunkon, és a feladott apróhirdetések között bizonyára megtalálja a kutyája számára megfelelő kutyapanziót. Ingyenes kutyás hirdetések a weboldalon, kutyapanzió témában.

Kutyás szállások - A kedvenc helyek

Kutyás szállások - A kedvenc helyek

A kutyasszallasok.hu az első magyarországi, kutyás vendégeket is fogadó szálláshelyeket közvetítő portál. Egyszerűbben: egy belföldi utazási oldal nekünk, kutyásoknak. De ennél azért lényegesen több lesz! Nem a ma oly divatos közösségi oldalt akartunk csinálni, hanem egy oldalt egy közösségnek. Egy olyan közösségnek, ahol a kutya családtag. Egy olyan közösségnek, amely velünk együtt idővel tenni szeretne egy 'kutyabarátabb' Magyarországért. Igen, vannak terveink! Lehetőségeinkhez mérten javítani, (re)formálni szeretnénk a szállásadók, egyéb vendéglátók, más szolgáltatók és persze a kutyatartók 'életét', életterét, hogy valamennyiünknek jobb legyen. Lesznek nyereményjátékok, versenyek kutyáknak, gazdiknak, szállásoknak, vendéglátóknak, de sok más is! Az aktuális dolgokról, akciókról, fejleményekről mindig beszámolunk az oldalon, a hírlevelünkben, és egyéb csatornákon, amikről szintén hírt adunk. Addig is, kérjük, használd az oldalt, teszteld, mondd el véleményed, tapasztalatod, ajánld (kutyás) ismerőseid figyelmébe, mi pedig igyekszünk minden hasznos visszajelzést figyelembe venni, az esetleges hibákat kijavítani. Reméljük, Neked ez az oldal lesz a(z egyik) kedvenc helyed!

Kutyasport Tréning Center

Kutyasport Tréning Center

Az országban egyedülállóan elsőként infrakamerával felszerelt kenneljeinkben éjjel-nappal bárhol a világon, az interneten keresztül, élőben figyelemmel kísérheti Kedvencét. A kennelekben minden évszakban a kutyáknak legmegfelelőbb hőmérsékletet biztosítjuk, egészségük megóvása érdekében Csoportos képzés: Egyéni képzés: Bentlakásos képzés: Háznál képzés: Kutyaséta:

Kutyatárskereső

Kutyatárskereső

A KutyaPoint.hu weboldal azzal a céllal készült, hogy egyfajta kutyás közösség jöjjön létre, a kutyaszerető gazdik és kedvenceink között. Legyen szó, a kedvencek társkereséséről, fedeztetésről, kutyamenhelyek és kennelek kutyáiról, eladó kis kutyakölykökről, esetlegesen a gazdik társkereséséről, tapasztalat cseréről. Mert minden gazdinak a kutyája a legfontosabb, így ennek enged teret a KutyaPoint.hu kutyatárskereső portál. Regisztrálj, ismerkedj, tölts fel képeket, és szólj kutyás ismerőseidnek, hogy ki alakulhasson egy kellemes kutyás közösségi portál.

Óriás Panzió

Óriás Panzió

KUTYÁS VISSZATEKINTÉS (néhány adat kutyás múltamból) 1942-ben Budapesten születtem. Gyermekkorom nagy részét is itt éltem. Szüleimnek szerencsére voltak vidéken élő testvéreik, akik valamennyien tartottak kutyát. Én már kiskoromtól kezdve a nyarat mindig vidéki rokonaimnál töltöttem. Talán a legnagyobb élményt jelentették már akkor is a kutyák. Minden szünidő végén fájdalmas volt a búcsú a kutyáktól, de jó volt tudni, hogy a következő évben ismét találkozhatok VELÜK. Persze az igazi álmom a saját kutya volt, amire jó sokáig kellett várnom. Főiskolai tanulmányaim befejeztével a diploma átvétele alkalmából a családom egy kívánságom teljesítését helyezte kilátásba. Mi mást is kérhettem volna,. Mint egy kutyát. De milyen kutyát? A kutyák Apollóját: egy német dogot. Így lettem már több mint 38 éve dogos. A szerelem azóta is tart. Időközben belefogtam a tenyésztésbe is, sőt küllembírói vizsgákat tettem, először német dogból, majd dobermannból, rottweilerből, boxerből, később mastifokból, legutóbb pedig tacskókból. A tenyésztésben a szerencse is mellém szegődött. Így aztán tenyészetemből az ÓRIÁS kennelből már 33 GYŐZTES alom született. Jónéhány Hch, Ich, EuDDC győztes lett.

Yorkihotel

Yorkihotel

Kedves Gazdik! Ez az oldal azért jött létre, hogy bemutassam Budapest első, minden igényt kielégítő 'kis' kutyapanzióját. Elsősorban a Yorkikat várom, de minden kistestű kutyus vendégünk lehet. Azért, hogy otthon érezzék magukat apró vendégeink, szabadon lehetnek az egész házban. Ha otthon ágyban, fotelban alszanak, itt ugyanúgy tehetnek, ha a gazdihoz bújva... az is megoldható. Nyáron klíma segít elviselni a 'kutya' meleget, a kifutóban pedig babamedence áll a vízimádók rendelkezésére. Télen padlófütés melengeti a kis tappancsokat. Ebben a kutyapanzióban nincsenek rácsok, kennelek, kutyaólak, Kis vendégeim együtt játszanak saját kiskutyáimmal, akik igen barátságosak és befogadóak. Így a kissé félénk állatok is jól érzik magukat a falkában. Kiskutyáim megtekinthetők ' az én kennelem' menüpontban. A kifutóban és a kertben kielégíthetik mozgásigényüket, ezért külön sétáltatásra nincs szükség. Vendégeimet kizárólag kiváló minőségű eukanuba szárazeledellel etetjük. Napközben snack-et és jutalomfalatokat csemegézhetnek. Tiszta ivóvíz folyamatosan a rendelkezésükre áll.

Tuti menü