Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyafelszerelés képes leírás - Kutya-tartás.tlap.hu
részletek »

Kutyafelszerelés - Kutya-tartás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyatartas.tlap.hu » Kutyafelszerelés
Keresés
Találatok száma - 23 db
BloomPet - Kutya nyakörv - Póráz - Kutya Ruha - Felszerelés

BloomPet - Kutya nyakörv - Póráz - Kutya Ruha - Felszerelés

BloomPet nyakörvek, pórázok, kutya ruhák, és egyéb a kutyázáshoz hasznos, sőt olykor nélkülözhetetlen felszerelések, kiegészítők gyártásával foglalkozó hazai vállalkozás. Minden általunk készített termék egyedi igények alapján készül a TE ízlésedhez és elvárásaidhoz igazítva legyen szó akár nyakörvről vagy a ruházatról nálunk mindenre találhatsz megoldást, az év bármely szakára találhatsz nálunk hasznos felszereléseket akár saját magadnak is. Több éve jelen van a hazai felszerelések készítésében, így ennek a több éves szakmai tapasztalatnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára számos saját terv alapján készült termék is megtalálható a kínálatában.

Carina

Carina

Honlapunkon megtalálja egyebek mellett a németországi CANINA pharma GmbH által kutyáknak gyártott professzionális táplálék-kiegészítőket, valamint a kutyatartás és ápolás eszközeit, a kutyakiállításokon használatos egyéb speciális felszereléseket.

Doggy Dolly Kutyaruházat

Doggy Dolly Kutyaruházat

Doggy Dolly Kutyaruházat! Kutyusa meztelennek érzi magát sétáltatás közben?Vagy a többi kutya kineveti mert nem divatos nyakörve van?Látogasson el a webshopunkba ahol fantasztikus kínálat között válogathat kutyájával karöltve. Látogasson el webshopunkba és karosszékéből ülve válogasson a ruhák között.

DogLove Shop

DogLove Shop

Ez a gondolat járt a fejünkben amikor elhatároztuk megnyitjuk prémium minőségű kutyafelszereléseket forgalmazó webáruházunkat. Hiszen az ember és a kutyája közti kapcsolat mély, ösztönös, ami olyan pillantásokból, gesztusokból áll, amik nem igényelnek szavakat. Az ember vágya, hogy minél többet megadjon kedvencének, akit saját családja részének tekint. A legutóbbi években mindazonáltal erősebb lett az igény kedvenceink szükségletei iránt. Szerető gazdiként sorozatosan falakba ütköztünk , hiába voltak elképzeléseink mit szeretnénk kedvencünknek, a legerősebb érzés ezekben az esetekben a hiányérzet volt. Problémát jelentett számunkra, hogy szerettünk volna olyan kutyafelszereléseket, amelyek beleilleszkednek otthonunk színvilágába , harmonizálnak a berendezéssel ,praktikusak és még kutyusaink is szeretik. Ismeretségi körünkben is tapasztaltuk ,hogy sokan járnak hasonló cipőben mint mi, ezért elhatároztuk,hogy saját webáruházat nyitunk.

Ervin Linszter

Ervin Linszter

Légtisztító por szagtalanító hatással állat tartók számára, megkönnyítheti az allergiások és asztmások életét. Egy alternatív találmány azoknak akik nem engedhetik meg maguknak a drága légtisztítógépeket. Mind a levegőszennyező anyagait, mind a cigaretta füstöt képes megkötni. Ezek az illóanyagok akkor keletkeznek, mikor a dohány ég. A tapasztalat azt mutatja, hogy a hatóanyag több mint 3 hónapig aktív.

Igényes kutyakennel

Igényes kutyakennel

Horganyzott majd porfestett elemekből összeállítható igényes kutyakenel. 2,5m x 5m alapterületű, 1 m széles 100 cm magas egyszárnyú kiskapuval felszerelt komplett kutyakerítés. Szállítási költség: komplett kennel rendelése esetén a termék házhoz szállítása az ország egész területén ingyenes. Szállítási határidő a megrendelés visszaigazolásától számított 14 napon belül. Érd: 06-88-428-702

Jó Kutyaház

Jó Kutyaház

A Jó Kutyaház által gyártott kutyaházak minden évszakra tökéletes otthont biztosítanak a kedvencünknek. A precíz hőszigetelés (hajópadló, és három centis nikecell lemez) és a bejárati hővédő függöny biztosítja, hogy nyáron a kutyus ne süljön meg a házban. Télre a kutyaházba könnyen beszerelhető egy általunk gyártott automata fűtőtest.

Julius K9

Julius K9

A kutyás mentő és fegyveres alakulatok (K-9) az egész világon eredményesen dolgoznak, gyakran bizonyítva ezzel, hogy tevékenységük nélkülözhetetlen. Számukra és az ő segítségükkel fejlesztjük termékeinket, melyek minden kutyatartó és kutya számára hasznosak lehetnek.

Kedvence Web-Shop

Kedvence Web-Shop

Szolnok meghatározó díszállat kereskedése vagyunk immár 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött. 2005 óta üzemeltetjük internetes áruházunkat ahol többek között akvárium szett, kutyatáp, macskaajtó, kutyaház, kutyaajtó, terrarisztika, akvarisztika, kalitka, szállító box, kerti tó, szivattyú, rágcsáló kategóriákban több mint 2000 termék közül választhatnak vásárlóink.

Hirdetés
Kutya biztosítás már 990 FT-tól - AEGONdirekt

Kutya biztosítás már 990 FT-tól - AEGONdirekt

Megbetegedett a kutyája vagy elütötte egy autó? Sokba kerül a kezelése? Látogasson el honlapunkra és kössön nálunk kutya biztosítást! Kutyája biztosításával megfelelően gondoskodhat kedvencéről még a kritikus helyzetekben is. Az AEGONdirektnél már 990 Ft-tól köthet macska és kutya biztosítást. Vigyázzon kedvencére kutyákra, macskákra köthető baleset és betegség biztosítással!

Kutyádra szabott kutyaház

Kutyádra szabott kutyaház

Ha nem szeretnéd, hogy kutyád kihűljön a dermesztő téli napokban, nem szeretnéd, hogy a tikkasztó napon szenvedjen, nem szeretnéd, hogy bundája lucskos legyen az esőtől, ráébredsz, hogy a menedék kutyaház, amire szüksége van, nagy hatékonysággal kell, hogy ellenálljon az időjárás szélsőséges elemeinek. Erre nyújtanak megoldást termékeink és kiegészítőink: kutyaházak, hőfüggönyök, rágás elleni védelem, gumipadlók, kutyaházakra és macskaházakra való fa névtáblák.

Kutyaeledel ? Petlap

Kutyaeledel ? Petlap

Webáruházunkban kutyák tartásához szükséges felszereléseket, mint kutyatáp, táplálék kiegészítő és ápoló szerek is megtalálhatóak kínálatunkban. Kedvenceink egészséges fejlődéséért és ápolásukhoz szükséges kiegészítők minden kutya számára. Heti akciós termékek és folyamatos újdonságok. Tartsa kedvencét egészségesen és táplálja finom falatokkal.

Kutyaház

Kutyaház

Oldalunknak két fő célja van, az egyik az, hogy bemutassa a Kutyaház.eu által gyártott és forgalmazott minőségi kutyaházakat és egyéb termékeket, a másik, hogy hasznos információkkal lássa el a látogatókat és megbízható szolgáltatókat, termékeket ajánljon ezekhez!

Kutyaház.org

Kutyaház.org

A kutyaház.org oldalon megtekinthetők az egyedi kutyaházak, valamint rendelhetők saját részre, egyedi méretben és kivitelben. A kutyaház fontos tényezője a kutyatartásnak, ebből adódóan érdemes figyelembe venni, hogy mennyire praktikus, mennyire kényelmes a kutya számára, és nem utolsó sorban, mennyire esztétikus külső szemlélő számára.

Kutyaházak - Kerti-Áruda

Kutyaházak - Kerti-Áruda

A ház elhelyezésénél érdemes megfigyelni, hogy hol és milyen irányba fekszik (pihen) a legtöbbet a kedvencünk. Ha ennek megfelelően helyezzük el a házát, biztos szívesen fogja használni azt. Ha mégsem szereti használni, próbáljuk meg olyan helyre tenni, ahonnan jól belátja az udvart, illetve a bejárati ajtót is. Fontos, hogy éreztessük a kutyával, hogy ez a ház az övé! A méretnél fontos, hogy a ház ne legyen se túl kicsi, se túl nagy. Ha a kutya méretéhez képest túl nagy házat veszünk, azt nem fogja tudni felfűteni a test-melegével. Szintén érdemes odafigyelni az ajtó méretére, hiszen ezen keresztül is sok hő elszökhet.

Kutyakerítések

Kutyakerítések

PetSafe és Innotek Láthatatlan Kutyakerítések és azok tartozékai nagy választékkal kaphatók w(eb)oldalunkon! Termékeink állatok ezreinek mentették meg az életét azáltal, hogy segítettek kijavítani olyan viselkedési problémákat, mint a haszonállatok vagy a vadak hajszolását, más házikedvencek vagy emberek megtámadását, veszélyes vagy egészségtelen anyagok elfogyasztását, gépjárművek kergetését, túlzott ugatást. Termékeink értékesek, mivel gyakran azon kutyák utolsó mentsvárát képviselik, amelyeket a viselkedési problémák miatt másképp valószínűleg el kellene pusztítani. A sikeres és hasznos eredményeknek köszönhetően sok szakember beleegyezett a használatába. A termékek nem okoznak sérülést az állatoknál Az állandó impulzus kellemetlen, ijesztő, de nem ártalmas vagy fájdalmas. A készülék célja nem az, hogy fájdalmat okozzon a házi kedvencnek, hanem az, hogy nevelje őt.

Kutyakifutók kiváló minőségben

Kutyakifutók kiváló minőségben

Kutyát nem azért tartunk, hogy gazdájától, legjobb barátjától távol, elzárva sínylődjön. Ahogy a gyereknek is szüksége van gyerekszobára, úgy a kutyának is biztosítanunk kell olyan területet, ami csak az övé, ahol nincsenek korlátok, ahol szabadon garázdálkodhat. A kutya számára kijelölt terület egyértelmű behatárolásával elkerülhetők az állandó fegyelmezések, ?félreértések? kutya és gazdi között, így mindenki számára egyértelmű, hol a határ. Elsősorban erre kínál megoldást ez a honlap főleg kutyatulajdonosoknak, de igazából minden állattartó, macska, háziállat, vagy egzotikus állat, sőt akár állatkert-tulajdonos számára, legyen szó ketrec, kennel vagy kifutó kialakításáról.

Tuti menü