Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutya-tartás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kutya-tartás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kutyatartas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 138 db
A kutyartásról

A kutyartásról

Felelősek vagyunk kutyáink életéért, sorsáért. Még mielőtt kutyát vennénk magunkhoz, tudnunk kell, hogy a kutyatartás egy életforma, sportos természetkedvelő emberek sok örömet találnak a kutyázásban, és egy jól felkészült gazdi mellett a kutya is boldog életet élhet.

A Yorkshire Terrier

A Yorkshire Terrier

Nagyon részletesen foglalkozik az oldal a fajtával! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Szerintem a legrészletesebb magyar oldal a Yorkshire Terrier-ről! A vásárlástól a tartáson át a nevelésig szinte minden témában található információ! És ami fontos: Használható információ! És a kérdésekre is válaszolnak!

Agro-Trust Kft.

Agro-Trust Kft.

Társaságunk az Agro-Trust Kft 1998-ban alakult, elsősorban export ügyintézés és egyéb mezőgazdasági szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként. 2006 decemberében a győri Pannon Baromfi Kft. területén üzemelő REX kutya-macska szalámi gyártás tevékenységét az Agro-Trust Kft. vette át. A gyártástechnológia és a márkanév megvásárlását követően társaságunk Bábolnán kezdte el az új üzem kialakítását. Célunk az üzem tervezésekor az volt, hogy a meglévő technológiát egy korszerű, a hatályos előírásoknak maximálisan megfelelő környezetbe helyezzük, ahol a korábbinál jóval nagyobb gyártási kapacitásra van lehetőség. Az tevékenység teljes átvételével az állateledel gyártás Cégünk fő profiljává vált. Termékeinket nagyrészt hazai piacra értékesítjük, de a közép és kelet európai kutyaszalámi eladásaink is jelentős volument képviselnek.

Alba Dog Center

Alba Dog Center

A kutya az ember legjobb barátja......Megmutatjuk, hogy ennél sokkal több is lehet! Kiváncsi rá, hogyan lesz a kedvencből egyben hűséges társ, lankadatlan őrző, vagy a legmegbízhatóbb munkatárs? Tanuljon Ön és kutyája a legjobbaktól! Több mint egy évtizedes tapasztalat a garancia arra, hogy biztosan elérje a kitűzött célt. Nem csupán a kutyát képezzük, hanem megismertetjük Önnel is azokat a módszereket, melyekkel megtaníthatja kutyájának az alapvető engedelmességet és viselkedési normákat.

Alfa Dog | Veszprém

Alfa Dog | Veszprém

Kiket várunk az iskolába? Szeretettel várunk minden kutyás gazdit az eb fajtájára és korára való tekintet nélkül, aki szívesen venne részt baráti hangulatú kutyaoktatáson. A kutyabarátokat várjuk 0-100 éves korig. Különös gondot fordítunk az örökbe fogadott és problémás kutyákkal kapcsolatban felmerülő nehézségek kezelésére. Az örökbefogadott kutyák részére oktatási kedvezményt adunk! Lehetőséget biztosítunk a kutyás sportok megismerésére, vizsgáira való felkészítéshez. Segítséget nyújtunk a kutyakiállításokhoz szükséges szocializáció elsajátításához. Foglalkozunk engedelmességi oktatással, örző-védő és agility-akadálypálya feladatok tanításával. Fontos!!! A kutyák nevelése során kifejezetten törekszünk a pozitív megerősítés módszerére, erőszak nélküli tanításra. Mik a céljaink?! A foglalkozások alatt és után a hétköznapi életben is mind a kutya mind a gazdája a legjobban érezze magát. A kutyázás legyen szórakozás, hobby ,aktív szabadidőtöltés egyéni és családi keretek között, de komoly munka és felelősség, melyet mindenki, ember és kutya is lelkesedéssel, örömmel, odaadással végezzen, ne pedig kényszerből , kelletlenségből.

Alfa Kutyaiskola

Alfa Kutyaiskola

Kinek ne lenne ismerős a frakk után pórázon repülő Károly bácsi képe... Kutyaiskolánkban korszerű, hatékony nevelési és tanítási módszerekkel segítünk megoldani a kutyás élet nehézségeit az olyan mindennapos problémáktól kezdve, mint a pórázrángatás, az extrém viselkedési zavarokig. Iskolánkban nem csak a problémás kutyákkal rendelkező gazdikat várjuk, hanem azokat is, akik pusztán a kutyájukkal való harmonikusabb együttélésre, kapcsolatra törekednek. Klub foglalkozásaink keretében sportkutyázásra nyílik lehetőség. A képzés során pozitív megerősítéssel, fizikai ráhatás nélkül, klikker technikával dolgozunk. Ezzel a módszerrel sokkal gyorsabban érünk el eredményt a hagyományos kiképzési technikáknál, erőszakmentesen.

Állateledelek - PETeledel

Állateledelek - PETeledel

A PETeledel.hu Budapesten értékhatártól függetlenül, országosan 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenesen szállítja házhoz állateledeleit. Vásárolhat kutyáknak és macskáknak is egyaránt száraztápokat és konverveket, jutalomfalatokat és egy kiegészítőket, felszereléseket. Forgalmazott kutyatáp márkák: Acana, AniVital, Belcando, Bewi Dog, Brekkies, Butcher's, Chappi, Dogsnack, Dogland, Eukanuba, Flatazor, Happy dog, Hill's, Josera, Pedigree, Profine, Royal Canin, Wanpy. Forgalmazott macskaeledel márkák: AniVital, Bewi Cat, Biokat's, Flatazor, Gimborn, GimPet, Hill's, Josera, KiteKat, Leonardo, Royal Canin, Sheba, VictoryCat, Whiskas.

Állateledelnagyker | Webáruház

Állateledelnagyker | Webáruház

Látogass el kutyaedeleket és felszereléseket forgalmazó webáruházunkba, válogass a több ezer prémium és szuperprémium kutyatápból, macskaeledelből, macskatápból és nézz körűl a kiváló minőségű macska- és kutyafelszereléseink, akvarisztikai és terrarisztikai termékeink illetve kisállateledeleink és kisállatfelszereléseink között. Válassz válaszd ki kedvencednek a számára legjobb fekhelyeket, szállítóboxokat, kutyajátékokat, cicajátékokat, macskaalmokat, kaparóvákat és másnapra kézbeveheted őket. Fizess nálunk kártyával, banki utalással, paypallal, vagy utánvéttel.

Állatgyógyászat

Állatgyógyászat

Kedvenceink egészsége ugyanolyan fontos , mint a sajátunk. A webáruház vény nélkül kapható gyógyszerek széles skáláját kínálja az egészség megőrzése érdekében. A holisztikus tápok , melyek kedvező áron kaphatóak nagy mértékben hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. Itt csak az igazán minőségi kutya és macskaeledeleket lehet megtalálni, úgy mint az Acana, Orijen, Royal-Canin, Hills,Rinti és Miamor termékcsaládokat. Többrétű kedvezményrendszer segít, hogy minél olcsóbban vásárolhassunk , és már 10.000Ft-tól ingyenes a házhozszállítás.

Hirdetés
Állati webáruház

Állati webáruház

A www.allati.com az ország egyik legnagyobb állateledel webáruháza. Mintegy 6.000cikk-el foglalkozik. Csak és kizárólag prémium termékekkel forgalmaz , amiket megfizethető áron kínál vásárlóinak. A webáruház több tipusú kedvezményrendszerrel jutalmazza vásárlóit. Több termékcsaládott importál a választék érdekében. Például itt találhatóak RINTI, Miamor,AMORE termékcsaládok. A látogatók szakszerü tájékoztatást kapnak , hiszen a cég munkatársai egytől egyig régóta tenyésztők.

ÁllatiShop - Állateledel Webáruház

ÁllatiShop - Állateledel Webáruház

A weboldal, egy újonnan nyílt webáruház az állattartók részére, ahol mindent megtalálhat amire kutyájának szüksége lehet. Az oldal nem titkolt céljai közé tartozik továbbá, hogy egybegyűjtse a kutyás társadalmat és közösséget szervezzen belőlük, ahol megoszthatják egymással ötleteiket, gondjaikat.

Állatorvos Érd

Állatorvos Érd

Szeretettel várjuk Önt és kedvencét a Budai út 15 szám alatt található Állatorvosi rendelőnkbe. Amiben tudunk segíteni: - Orvosi ellátások: - Sebészeti beavatkozások, ivartalanítás, császármetszés - Belgyógyászat, szülészet, szaporodásbiológia - Laborvizsgálat 1 órán belül - Röntgen, ultrahang, fogkőlevétel, állatgyógyszertár - Kutyakozmetika - Minden fajtájú állat teljeskörű kozmetikázását(nyírás, fürdetés, körömvágás, bűzmirigynyomás) vállaljuk, egyes fajták szakkozmetikázását is. - Nagyobb testű állatok esetén altatással is, orvosi felügyelet mellett, hozzáértő bánásmóddal. - Állatgyógyszertár - Patikánkban széles választékban talál állatok számára gyógyszereket, kullancs-, bolhanyakörveket - Lógyógyszerek rendelhetők!

Amanda Kutyakozmetika

Amanda Kutyakozmetika

Kutyakozmetikánk 1995-től működik Egerben. Ez idő alatt nagy tapasztalatra és szakértelemre tettünk szert. Munkánk eredményeként több CACIB, fajtagyőztes, BIS címeket értek el itthon és külföldön egyaránt. Minden gazdi igényét megpróbáljuk a tőlünk telhető legnagyobb gondossággal megvalósítani. Egyedi igényeket is kielégítünk. A hosszantartó és kitartó munka meghozta gyümölcsét és 2008-ban megnyitottuk új kutyakozmetikánkat és állateledelboltunkat Egerben az Árpád út 7 szám alatt. Szeretettel várjuk régi és leendő új vendéngeinket.

Animalnet - Kutyaeledel webáruház

Animalnet - Kutyaeledel webáruház

Az Animalnet kutyatáp webáruházban minden olyan felszerelés, táplálék megtalálható, amire kedvencünknek szükséges lehet. Jelmondatunk: Kedvenceink örömére! Mi is kutyagazdik vagyunk, ezért megpróbálunk oldalunkon néhány hasznos tanácscsal segíteni a leendő gazdikat, pl. a nyakörvek, pórázok, fekhelyek illetve táplálékok helyes kiválasztásában.

Aquincum Kutyaiskola

Aquincum Kutyaiskola

Az Aquincum ASE 1995 óta vállalja kutyák fegyelmező és Agility oktatását. Ez idő alatt számos tehetséges versenyző került ki sorainkból. Országos Bajnokok, Junior Európa Bajnokok, lengyelországi világkupa győztes és Világbajnoksági válogatottak. Az agility az első olyan kutyás-sportok közé tartozik, melyet bárki, bármilyen fajtájú kutyával végezhet. Amennyiben kutyád tele van felesleges energiákkal, esetleg nem figyel Rád eléggé, vagy csak mozgással szeretnéd szabadidődet eltölteni, kérjük keress fel minket! A fegyelmező oktatásunkon az alapismereteket sajátthatják el a gazdik oktatóink segítségével. Ilyenek az ül, áll, fekszik, marad valamint a kutyákkal szembeni közömbösség. Ezeken kívül tervezzük az ún. BH "kísérőkutya vizsga" bevezetését is, mely az alapismerteken kívül az utcán közlekedőkkel (biciklisek, futók, autók) szembeni viselkedést is tartalmazza.

BloomPet - Kutya nyakörv - Póráz - Kutya Ruha - Felszerelés

BloomPet - Kutya nyakörv - Póráz - Kutya Ruha - Felszerelés

BloomPet nyakörvek, pórázok, kutya ruhák, és egyéb a kutyázáshoz hasznos, sőt olykor nélkülözhetetlen felszerelések, kiegészítők gyártásával foglalkozó hazai vállalkozás. Minden általunk készített termék egyedi igények alapján készül a TE ízlésedhez és elvárásaidhoz igazítva legyen szó akár nyakörvről vagy a ruházatról nálunk mindenre találhatsz megoldást, az év bármely szakára találhatsz nálunk hasznos felszereléseket akár saját magadnak is. Több éve jelen van a hazai felszerelések készítésében, így ennek a több éves szakmai tapasztalatnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára számos saját terv alapján készült termék is megtalálható a kínálatában.

Borsod Dogsport

Borsod Dogsport

2009. április közepén, B-A-Z. megyében nyitottuk meg kutyaiskolánkat, a Miskolc határában található tűzoltóság gyakorlópályáján. Fő profilunk: a BH-IPO-VK vizsgákra/versenyekre történő felkészítés az igényeknek megfelelően, engedelmes tréningek egyénileg, személyre/kutyára szabottan, közös nyomkövetések segítséggel és őrző-védő munka. Vállalunk továbbá ringdresszúrát, tenyészszemlére és Körung-ra való felkészítést. Az iskolán engedelmes képzést is tartunk hobbikutyásoknak, egyénileg, vagy kis létszámú csoportokban (max. 5 fő), a gazdik igényeinek és kérésének eleget téve. Segítünk a problémás kutyák kezelésében, tanácsokat adunk mind nevelés, mind táplálás, illetőleg bármilyen felmerülő problémával kapcsolatban. Vállaljuk kutyák szocializálását, közömbösítését, kölyök kutyák részére óvodát is biztosítunk, ahol felügyelet mellett, biztonságosan elzárt területen játszhatnak és ismerkedhetnek a kölykök. Lehetőséget adunk tréningezni más kutyaiskoláról érkező kutyavezetők számára (mint idegenpálya), igényeknek megfelelően idegen segéddel is.

Tuti menü