Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állatorvos képes leírás - Kutya-tartás.tlap.hu
részletek »

Állatorvos - Kutya-tartás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyatartas.tlap.hu » Állatorvos
Keresés
Találatok száma - 25 db
Állatgyógyászat

Állatgyógyászat

Kedvenceink egészsége ugyanolyan fontos , mint a sajátunk. A webáruház vény nélkül kapható gyógyszerek széles skáláját kínálja az egészség megőrzése érdekében. A holisztikus tápok , melyek kedvező áron kaphatóak nagy mértékben hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. Itt csak az igazán minőségi kutya és macskaeledeleket lehet megtalálni, úgy mint az Acana, Orijen, Royal-Canin, Hills,Rinti és Miamor termékcsaládokat. Többrétű kedvezményrendszer segít, hogy minél olcsóbban vásárolhassunk , és már 10.000Ft-tól ingyenes a házhozszállítás.

Állatorvos Érd

Állatorvos Érd

Szeretettel várjuk Önt és kedvencét a Budai út 15 szám alatt található Állatorvosi rendelőnkbe. Amiben tudunk segíteni: - Orvosi ellátások: - Sebészeti beavatkozások, ivartalanítás, császármetszés - Belgyógyászat, szülészet, szaporodásbiológia - Laborvizsgálat 1 órán belül - Röntgen, ultrahang, fogkőlevétel, állatgyógyszertár - Kutyakozmetika - Minden fajtájú állat teljeskörű kozmetikázását(nyírás, fürdetés, körömvágás, bűzmirigynyomás) vállaljuk, egyes fajták szakkozmetikázását is. - Nagyobb testű állatok esetén altatással is, orvosi felügyelet mellett, hozzáértő bánásmóddal. - Állatgyógyszertár - Patikánkban széles választékban talál állatok számára gyógyszereket, kullancs-, bolhanyakörveket - Lógyógyszerek rendelhetők!

Budapesti állatorvosok

Budapesti állatorvosok

Budapeststart közhasznú információs portál A portál célja, és törekvése a Főváros teljes körű virtuális megjelenítése, az információk katalogizálása, és szűrten a Felhasználói igényeknek megfelelő megjelenítése. Az oldal üzemeltetésének kizárólagos célja, hogy a főváros információi (intézményi, szociális, kulturális, gazdasági, céges) információk a lehető legegyszerűbben, és leggyorsabban jussanak el a lakossághoz.

Család utcai kisállatrendelő

Család utcai kisállatrendelő

Múlt, jelen, jövő Rendelőnk 1997. januárjától végez állategészségügyi tevékenységet. Fokozatosan alakult ki profilunk, amely a kisállat tulajdonosok igényei alapján periférikus munkavégzéssel is bővült. Egészségügyi, gyógyszerészeti, orvosi és biológiai kutatásokat folytattunk, és jelenleg is kipróbáljuk a legújabb gyógymódokat. Biokémiai, cytológiai és mikrobiológiai laboratórium is működik nálunk, amely teljes egészében ellátja az orvosi szolgáltatás diagnosztikai igényét, emellett kutatási és fejlesztési feladatokat is végez. Mindig fontos célunknak tekintettük az ide kerülő állatokkal való alapos gondoskodást, gyógyítást és az állatok tulajdonosaival való udvarias bánásmódot. Folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat az alapellátástól kiindulva az ultrahangos vizsgálatok, komoly operációs tevékenység és homeopátiás gyógymódok alkalmazásán túl a daganatos megbetegedések nem kívánt továbbfejlődésének megszüntetése irányába. Az állattulajdonosok a szükséges gyógyszereket is beszerezhetik a Rendelőnkben működő állatpatikában.

Csepeli Rendelő

Csepeli Rendelő

Dr. Molnár Péter Több mint 15 éve foglalkozom kedvenc - és haszonállatok gyógyításával. A kisállatokat jól megközelíthető rendelőmben - igény esetén kiszállással - , a haszonállatokat a tartási helyen látom el. Tevékenységem: -Általános betegvizsgálat, -ambuláns kezelések, -védőoltások, -műtétek, -s zaktanácsadás, -állatútlevél kiadása -microchip beültetés.

DUO-Vet

DUO-Vet

Szolgáltatásaink: Vakcinázások: - Valamennyi Magyarországon elérhető vakcina kutyák, macskák, vadászgörények és nyulak részére. - Ebek oltása coronavírus komponenst is tartalmazó kombinált oltóanyaggal. -Teljes körű belgyógyászati ellátás. -Ivarszervi és lágysebészeti műtétek végzése. -Egzotikus állatok szakszerű ambuláns és műtéti ellátása. -Hasi ultrahang vizsgálat. -Fogászati ellátás, ultrahangos fogkőeltávolítás. -Előre egyeztetett időpontban szemészeti szakrendelés. -Előre egyeztetett időpontban szakrendelés egzotikus állatok számára. -Állatútlevél kiállítása. -Microchip beültetése és internetes regisztrációja. -Geriátriai szűrővizsgálatok idős kedvenceik részére. -Kívánságra házhoz megyünk! Védőoltások beadása és ambuláns betegellátás az Ön otthonában. -Nobivac Garancia Program: Az általunk használt Nobivac vakcinák hatékonyságára az Intervet Kft. anyagi garanciát vállal. Teljes körű laboratóriumi háttér: - Vérvizsgálatok végzése 24 órán belüli eredménnyel. - Kórokozók tenyésztése rezisztenciavizsgálattal. - Helyszíni mikroszkópos diagnosztika. - Vizeletvizsgálat. - Paraziták kimutatása. - Mintavétel citológiai és szövettani vizsgálatra.

Ebcsont Beforr

Ebcsont Beforr

Tavaly megnyílt zuglói (XIV. kerület) Állatorvosi Rendelőnkben szeretettel várunk minden kutyát, cicát, tengeri malacot, nyuszit, görényt, teknőst, papagájt és aranyhörcsögöt. Nagy hangsúlyt fektetünk a teljes körű belgyógyászati ellátásra, ezen kívül ultrahangos szakrendeléssel, endoszkópos vizsgálati lehetőséggel várjuk pácienseinket. Saját laboratóriumunkban pedig számos labordiagnosztikai vizsgálat (pl. vér- és vizelet vizsgálat, parazitológia, citológia, progeszteron meghatározás, stb.) elvégzésére nyílik lehetőség, akár hétvégén is. Szemészeti szakrendelésünkben Pácienseinket szemész állatorvos specialista látja el - előre egyeztetett időpontban. Emellett különböző műtétek, lágysebészeti és szülészeti beavatkozások, és természetesen az általános alapellátás (védőoltások, parazitaellenes kezelések, chip beültetés, útlevelek kiállítása) is beletartoznak tevékenységi körünkbe. A szépülni vágyó cicák és kutyák kozmetikánkban nyerhetnek tökéletes külsőt, telefonos időpontegyeztetés után.

Felső-Zöldmáli Állatorvosi Rendelő

Felső-Zöldmáli Állatorvosi Rendelő

Szolgáltatásaink: -ambuláns betegkezelés a teljes rendelési időben -ingyenes receptírás, és szaktanácsadás -kötelező, és ajánlott védőoltások beadása -veszettség elleni védőoltás bilétával -belgyógyászati kezelések -szülészeti segítségnyújtás -sebészeti ellátás, műtétek -ivartalanítások időpontegyeztetéssel -kedvtelésből tartott állatok gyógykezelése -ultrahangos fogkőeltávolítás -teljes körű laboratóriumi vizsgálatok (vérkép, és biokémia, tesztek, vizelet, bélsár, bőrkaparék, baktériumok tenyésztése és rezisztencia vizsgálata) -parazitológiai, szövettani mintavétel -házi állatorvosi szolgálat, oltások, egyes kezelések az Ön otthonában is, (hívásra házhoz megyünk!) -időpontegyeztetés alapján kiszállás rendelési időn kívül -betegfogadás időpontegyeztetéssel is -számítógépes betegnyilvántartás -kiváló minőségű EUKANUBA tápok (normál, és állatorvosi EVD tápok) forgalmazása állatgyógyszerek, féreg-, és bolha-, és egyéb parazitaellenes készítmények, vitaminok, tápkiegészítők, szőr-, és bőrtáplálók

Kisállatdoki

Kisállatdoki

Szolgáltatásaink: Rendelőnk és állatorvos kollegáink az alábbi szolgáltatásokat biztosítják kedvencének akár várakozás és sorbanállás nélkül is az előzetes időpont egyeztetésnek köszönhetően: - Egészségmegőrzés - Belgyógyászat, Bőrgyógyászat - Sebészet - Szemészet - Onkológia - Aneszteziológia - Szülészet - Fogászat - Kiszállás, betegszállítás, kórházi bentlakás - Mikrocsip behelyezés, útlevél kiállítás - Agresszív, vagy félelem miatt kezelhetetlen állatok ellátása - Egyéb szolgáltatások - Kutya-macska biztosítás - Kutya-macska kozmetika (új szolgáltatás!)

Hirdetés
Kisállatok Háziorvosa

Kisállatok Háziorvosa

Macska ivartalanítási AKCIÓ ! Minden év február- márciusában, ahogy egy kicsit enyhül a téli fagy, a macskák társasági élete" megélénkül. A kertes környéken lakók sokszor ébrednek jajveszékeléshez hasonló zenebonára, az állatbarát autósok egyre gyakrabban kénytelenek a fékre taposni az úton- útfélen eléjük kerülő, egymást hajkurászó macskák miatt. Sokan az állatorvoshoz fordulnak segítségért, mert nem tudják, miként akadályozhatnák meg az udvarukban, teraszukon, ablakuk alatt randalírozó idegen kandúrok látogatásait. Vannak azonban olyan embertársaink is, akik maguk oldják meg ezt a problémát, és többnyire nem humánus módon. Mérgezett, becsapdázott, meglőtt állatok nem ritka paciensek ebben az időszakban. A macskabetegek másik rétege kora tavasszal a verekedő kandúroké. Harapott, tépett sebekkel, tályogokkal hozzák őket tulajdonosaik a rendelőbe.Gyakran kutya, vagy autóbaleset okozza a vesztét a szerelmi mámortól elvakult, figyelmetlen kandúrnak.

Mancsok

Mancsok

Szeretettel köszöntjük a honlapunkon! Célunk, hogy az Ön állatorvosi rendelője legyünk, amire rábízhatja a kedvencét, ahol otthon érezheti magát és amire számíthat a bajban és annak megelőzésében egyaránt. Ezért igyekszünk a lehető legmagasabb szakmai színvonalat biztosítani és ugyanakkor megőrizni rendelőnk családias, bensőséges jellegét. Tudatában vagyunk annak, milyen különleges kapcsolat fűzi Önt négylábú kedvencéhez és mindent elkövetünk azért, hogy a segítségére legyünk e kapcsolat hosszú távú fenntartásában. Mivel a betegségek ellátása sokszor nem tűr halasztást, ezért ügyfeleinket az év 365 napján, vagyis minden nap várjuk és munkanapokon egész nap nyitva tartunk. Emellett tudatában vagyunk annak is, hogy rohanó világunkban csak korlátozott idő áll rendelkezésre akár a legfontosabb ügyek intézésére is, ezért teljes körű szolgáltatást igyekszünk nyújtani, hogy látogatásai után ne kelljen még máshová (pl. állatpatikába) is mennie. Ezért fejlesztjük folyamatosan a rendelőnket, ahol ma már az ultrahang- és röntgendiagnosztikától a csontsebészetig szinte mindent képesek vagyunk megoldani és nyitottuk meg állatpatikánkat.

Murmuczok

Murmuczok

A Murmuczok Állatgyógyászati Centrum és Patikát 1996-ban alapítottuk. Állatorvosi rendelőink szép és korszerű környezetében egy jól képzett, fiatal állatorvos csapat gazdi-barát árakkal várja az állatokat és kedves állattartó vendégeinket. Négy állatorvos dolgozik azért, hogy az Ön kedvence mielőbb felépüljön, és mindig szívesen térjen be hozzánk. Igyekeztünk kultúrált környezetet, magas szintű műszeres felszereltséget teremteni, mely lehetőséget teremt a kiemelkedő szakmai színvonalú munkavégzéshez. Munkánkat megbízható, folyamatos laborháttér, valamint korszerű orvosi műszerezettség (röntgen, altatógépek, csontsebészeti műszerek, termo- és elektrokauter, ultrahang-készülék speciális kisállat programmal, ultrahangos fogkőeltávolító) segítik. Célunk a magas színvonalú és teljes körű szolgáltatás biztosítása az állattartók részére.

Novavet Állatorvosi Rendelő - Budapest

Novavet Állatorvosi Rendelő - Budapest

Állatorvosi rendelő - Lézeres gyógykezelés Novavet Állatorvosi Rendelő - Budapest Az általános rendelés mellett a következő betegségek gyógyítására szakosodtunk: - Fogászat és szájsebészet - Lézer sebészet: daganatok, ciszták, szemölcsök eltávolítása - Lágylézer kezelés: bőrbetegségek, mozgásszervi betegségek, fül- és szembetegségek gyógyítása. A lézer kezelés előnyei - Kevesebb fájdalom - Kevesebb vérzés - Kisebb duzzanat - Gyorsabb gyógyulás - Kisebb fertőzésveszély Bejelentkezni telefonon lehet a következő számon: 20 / 312 6404 A lézer sebészet új dolog? Több mint 20 éve alkalmazott eljárás a humán gyógyításban. A Novavet Állatorvosi Rendelőben - hazánkban elsőként - különféle természetű kisállat betegségeket gyógyítunk lézerrel.

Palavet

Palavet

Üdvözöljük Önt a Palavet Állatorvosi rendelő honlapján Dr. Pallagi Attila állatorvos Az Állatorvos tudományi Egyetemet 1985-ben végeztem el, azóta kisállatorvoslással foglalkozom. A Palavet Állatorvosi Rendelő, a Városligetnél, 1995 óta működik, ahol kutyákkal cicákkal és görényekkel foglalkozom. Az otthonunkat Olivér nevű cicánkkal és Manka nevű tengerimalacunkkal osztjuk meg. Igyekszem, minden betegemet a legjobb tudásom szerint ellátni és ezzel hozzájárulni ahhoz, hogy hosszú, egészséges élete legyen. KISÁLLAT EGÉSZSÉGÜGYI KÖNYV /KEK/ 2010. január 01-től kötelezően az FVM 164/2008-as rendelete értelmében a veszettség elleni védőoltások igazolására egységesen az egész országban a KEK-et kell használni. A KEK egyedileg sorszámozott és nyilvántartott oltási könyv. A KEK-ben levő védőoltás/ok/ csak akkor érvényes/ek/, ha szerepel benne a magánállatorvos aláírása és körbélyegzőjének lenyomata.

Pasaréti Állatorvosi Rendelő

Pasaréti Állatorvosi Rendelő

A Pannon Agrártudományi Egyetem kaposvári Állattenyésztő mérnöki szakán 1994.-ben diplomáztam, az Állatorvostudományi Egyetemen 1999.-ben szereztem állatorvos-doktori diplomát. Az egyetemi évek alatt, a gyakornoki időmben és azt követően Kőbányán dolgoztam, ahol speciális szemészeti és sebészeti ismereteim alapjait sajátítottam el. 2001.-től Csepelre kerültem, ahol rendelővezető állatorvosként 6 évig dolgoztam. A Pasaréti Állatorvosi Rendelőt 2007.-ben nyitottam. Állatorvosként nem csak a beteg állatok szakszerű és magas színvonalú gyógyítását tartom fontosnak, hanem a társállatok egészségének megőrzését, betegségeik megelőzését is feladatomnak érzem. Ezért kiemelt jelentőségű a táplálkozási szaktanácsadás és ezért került bevezetésre az idős állatok szűrővizsgálata. Szakmai ismereteimet állatorvosi konferenciák és továbbképzések rendszeres látogatásával, tudományos folyóiratok, szakmai cikkek olvasásával folyamatosan frissítem és mélyítem. Dr. Szentmihályi Gábor állatorvos, állattenyésztő mérnök

Pauler Vet Állatorvosi Rendelő

Pauler Vet Állatorvosi Rendelő

Állatpatikánkban várakozás nélkül beszerezhetők a féreghajtó, bolhairtó készítményektől kezdve az állatgyógyszerek teljes skálája, az azokhoz járó szaktanácsadással együtt. A rutin betegellátás, oltások, féreghajtás, szaktanácsadás mellett teljes körű sebészeti, belgyógyászati, szülészeti, bőrgyógyászati, szemészeti, fogászati ellátást is végzünk. Műtőnkben szinte bármilyen ismert sebészeti műtét megoldható az egyszerű ivartalanítástól a komolyabb műtétekig. A sebészeti beavat-kozásokat, a ma ismert legbiztonságosabb altatásban (isoflurános gépi altatás) végezzük, a betegek folyamatos monitorozása mellett. Az időpontra történő bejelentkezési lehetőségünk kényelmesebbé teheti a betegellátást a hozzánk érkező tulajdonosok számára, mindamellett egyeztetett időponton kívül is fogadjuk betegeinket.

Pestimrei Kisállat Központ

Pestimrei Kisállat Központ

A 18. kerületi Pestimrei Kisállat Központ állatorvos kollégái, asszisztensei és kisállat kozmetikusai nevében szeretettel köszöntjük Önt internetes oldalunkon. Engedje meg, hogy néhány oldalon keresztül megismertessük Önt állatorvosi rendelőnkkel, az itt tevékenykedő dolgozókkal, valamint a rendelőben végzett munkánkkal.

Tuti menü