Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyakozmetika képes leírás - Kutya-tartás.tlap.hu
részletek »

Kutyakozmetika - Kutya-tartás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyatartas.tlap.hu » Kutyakozmetika
Keresés
Találatok száma - 18 db
Alba Dog Center

Alba Dog Center

A kutya az ember legjobb barátja......Megmutatjuk, hogy ennél sokkal több is lehet! Kiváncsi rá, hogyan lesz a kedvencből egyben hűséges társ, lankadatlan őrző, vagy a legmegbízhatóbb munkatárs? Tanuljon Ön és kutyája a legjobbaktól! Több mint egy évtizedes tapasztalat a garancia arra, hogy biztosan elérje a kitűzött célt. Nem csupán a kutyát képezzük, hanem megismertetjük Önnel is azokat a módszereket, melyekkel megtaníthatja kutyájának az alapvető engedelmességet és viselkedési normákat.

Amanda Kutyakozmetika

Amanda Kutyakozmetika

Kutyakozmetikánk 1995-től működik Egerben. Ez idő alatt nagy tapasztalatra és szakértelemre tettünk szert. Munkánk eredményeként több CACIB, fajtagyőztes, BIS címeket értek el itthon és külföldön egyaránt. Minden gazdi igényét megpróbáljuk a tőlünk telhető legnagyobb gondossággal megvalósítani. Egyedi igényeket is kielégítünk. A hosszantartó és kitartó munka meghozta gyümölcsét és 2008-ban megnyitottuk új kutyakozmetikánkat és állateledelboltunkat Egerben az Árpád út 7 szám alatt. Szeretettel várjuk régi és leendő új vendéngeinket.

Buksi Kisállat farma

Buksi Kisállat farma

Szűcs Imre vagyok a Buksi kisállatfarm tulajdonosa. Már gyermek korom óta foglalkozom állatokkal, a kutyával való szorosabb együttműködést 1979-ben kezdtem egy csodálatos német juhász kan kutyával, aki a barátom, sporttársam és tanítómesterem is volt. Fénykorában rengeteg munka kutya versenyen vettünk eredményesen részt.

DogCity Szeged

DogCity Szeged

A kutya szőrét nemcsak azért kell ápolni, hogy mutatósabb legyen, hanem a bőr egészsége és tisztasága érdekében is, valamint védekezésül az élősködők elszaporodása ellen. A kutyakölykök szőrzetének ápolását 5-6 hónapos korában érdemes elkezdeni, a felnőttkori szőrzet kb. 10 hónapos korára alakul ki. A fürdetést 3 hónaposan lehet elkezdeni vagy pedig akkor, amikor a kölyökkutya elkerül a tenyésztőtől.

Dorka Kutyakozmetika

Dorka Kutyakozmetika

Hegyi Judit kutyakozmetikus vagyok. 2004-ben szereztem meg szakmám bizonyítványát. 4 év házhoz járás után most lehetőségem nyílt egy nagy álmom megvalósítására. 2007 októberében megnyitottam Pécsett a régi Molly Kutyakozmetika helyén a saját szalonomat Dorka Kutyakozmetika néven. A szalon a nevét egyéves törpe schnauzer kiskutyám után kapta. A kozmetikában unokatestvéremmel, Derváli Ritával várjuk a szépülni vágyó kutyusokat fajtától, mérettől függetlenül. Nagy hangsúlyt fektetünk a barátságos, higiénikus környezetre illetve minden kutyafajta szakszerű kozmetikai ellátására. Munkánkhoz kizárólag professzionális nyírógépeket, szerszámokat illetve minőségi Héry kutyakozmetikumokat használunk. Mindketten szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert munkánk egyben a hobbink is. Sok szeretettel várunk minden régi és leendő kutyatulajdonost és kedvencét. Üzletünkben felszerelések, játékok, tápok és minden egyéb kiegészítő kapható.

Ebcsont Kutyakozmetika

Ebcsont Kutyakozmetika

Kedves szépülni vágyó Cicák és Kutyusok! Örömmel értesítelek Benneteket, hogy megnyílt az Ebcsont kutya- és cicakozmetika! Szeretettel várlak Titeket kis 'birodalmamban' ha szeretnétek új külsöt nyerni, megszabadulni téli bundátoktól, vagy ha csak egy egyszerü fürdöre vágytok.

Kutyakozmetika Debrecenben

Kutyakozmetika Debrecenben

Kutyakozmetikai szolgáltatások Debrecenben. Normál és egészségügyi nyírással egyaránt állunk a kutyusok rendelkezésére. Nyírás, tisztítás minden kutyatípus esetén. Szeretettel várom családi, zöldövezetes környezetben kialakított kutyakozmetikámban. Elsődleges szempont kutyakozmetikánkban a kutyák és gazdák teljes elégedettsége. Van türelmünk és időnk minden kutyus esetén, hogy nyugodtan éljék át a nyírás és tisztítás megpróbáltatásait. Nehezebben mozgatható kutyák ápolása érdekében Debrecenben és 20 km-es körzetében házhoz is megyek. Nyugtatót vagy altatót nem használok! Elérhetőségem: Debrecen, Honti utca 41. Bejelentkezés telefonon és e-mailben.

Kutyaszépség Kutya Cica kozmetika

Kutyaszépség Kutya Cica kozmetika

Tisztelt Vendégek ! Szeretettel várom minden régi és új vendégemet Újpesten a Szigeti József utca 5. szám alatt . Professzionális profi kutyakozmetikus vagyok , sok éves tapasztalattal. Hobbi és kiállítási kutyák-cicák felkészítését is vállalom. Egyéb kisállatot is szívesen fogadok : nyuszik, tengerimalacok stb.... Házhoz is megyek igény esetén Budapesten és Bp.-n kívül is 50km-en belül . Minőségi termékekkel dogozom . Beteg allergiás állatra speciális samponokkal gyógykozmetika . Problémás kutya -cica kozmetikáját is vállalom .......

Kutyaszépség Kutyakozmetika

Kutyaszépség Kutyakozmetika

Tisztelt Vendégek ! Szeretettel várom minden régi és új vendégemet Újpesten a Szigeti József utca 5. szám alatt . Professzionális profi kutyakozmetikus vagyok , sok éves tapasztalattal. Hobbi és kiállítási kutyák-cicák felkészítését is vállalom. Egyéb kisállatot is szívesen fogadok : nyuszik, tengerimalacok stb.... Házhoz is megyek igény esetén Budapesten és Bp.-n kívül is 50km-en belül . Minőségi termékekkel dogozom . Beteg allergiás állatra speciális samponokkal gyógykozmetika . Problémás kutya -cica kozmetikáját is vállalom .

Hirdetés
Manó & Hordó Kutyakozmetika XX.ker

Manó & Hordó Kutyakozmetika XX.ker

Manó &ordó Kutyakozmetika Kutyakozmetika a gazdákért, és a kutyusokkért! Házhoz is megy az Ön kényelméért, és kutyája a nyugalmáért! Márciusi- Április nyitási akció! Minden kutyus tulajdonosa 10% kedvezményt kap kozmetikázáskor! Szeretttel várok minden szépülni vágyó kutyust a gazdájával együtt!

Orosháza | Kutyakozmetika

Orosháza | Kutyakozmetika

Horváthné Szita Edit kutyakozmetikus vagyok. 2006-ban szereztem meg szakmám bizonyítványát. A Veterinarius Bt. - Állatkórház segítségével lehetőségem nyílt egy külön bejáratú, kutyabarát helység kialakítására, ahol minden, kis- és nagyméretű fajtának teljes ellátást tudok biztosítani. Gondos odafigyeléssel határozom meg az ápolás lépéseit, tekintettel a szőrzet állapotára és a Gazdi egyéni kívánságaira. A tökéletes végeredmény elérését segítik professzionális szárítógépeim, nyírógépeim és szerszámaim. Kiegészítő termékeim csak minőségi kutyakozmetikumok. A kutyakozmetikába előzetes bejelentkezés szükséges: 30 525-0544

Sárga Kutyakozmetika

Sárga Kutyakozmetika

Kutyakozmetikánk több mint tizenkét éve a kutyák, cicák és egyéb házi kedvencek szakszerû ápolása és szépítése mellett oktatással és tanfolyamok szervezésével is foglalkozik. Ha szeretnéd, hogy kutyád szép és ápolt legyen vagy ha érdekel ez a szakma vagy egyszerûen csak saját magad szeretnéd kedvenced csinosítását otthon elvégezni, akkor jó helyre jöttél!

Sissy Kutyakozmetika

Sissy Kutyakozmetika

Kutyák és Cicák szakszerű kozmetikázásával foglalkozok már 5 éve, természetesen minőségi kozmetikumokkal dolgozom. Ha tanácsadásra van szüksége, keressen meg telefonon vagy email-be. Kedvező árakkal várom minden régi és új vendégemet a XVIII. kerületi szalonomban.

Szveti kutyakozmetika - oktatás

Szveti kutyakozmetika - oktatás

Kozmetikánkat 1995-ben nyitottuk Szentmihályon. Azóta is minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy vendégeink kívánságait minél inkább teljesíteni tudjuk. 2004 óta foglalkozunk kutyakozmetikus oktatással is, ahol kis csoportokban, gyakorlat orientáltan folyik a leendő kutyakozmetikusok képzése. Sikeres vizsga esetén OKJ-s bizonyítvány szerezhető.

Tappancs Kutyakozmetika

Tappancs Kutyakozmetika

Szegeden, a Szatymazi utca 17. sz. alatt található a TAPPANCS kutyakozmetika. Szolgáltatásaink: szőrzet kibontás, fürdetés, nyírás, fül és szemtisztítás, élősködők /bolha,kullancs/ eltávolítása, háztól házig szállítás, karom vágás

Tina Kutyakozmetika

Tina Kutyakozmetika

Kercselics Katalin kutyakozmetikus vagyok. 1997-ben, érettségimmel egy időben, szereztem meg szakmám bizonyítványát. Nyolc év kemény munka után, mindenre felkészült szakmai tapasztalattal, nyitottam saját szalonomat, 2006 tavaszán. Szülői házamban adottak voltak a körülmények egy külön bejáratú, otthonos, kutyabarát helység kialakítására, ahol minden, kis- és nagyméretű fajtának teljes ellátást tudok biztosítani. Gondos odafigyeléssel határozom meg az ápolás lépéseit, tekintettel a szőrzet állapotára és a Gazdi egyéni kívánságaira. Hobby kutyák szépítése mellett, alapos, megtervezett és szakszerű kiállítási felkészítést is végzek. A tökéletes végeredmény elérését segítik professzionális szárítógépeim, nyírógépeim és szerszámaim. Kiegészítő termékeim csak minőségi kutyakozmetikumok. Munkáim és a kiállítási eredmények a fotógalériában megtekinthetők.

Vackor Kutyakozmetika

Vackor Kutyakozmetika

Kedves Kutyatulajdonos! Szeretettel várok minden fajtájú szépülni vágyó kutyust, teljes körű kozmetikai ellátással, mérsékelt árakkal. Gazdik részére kényelmes várakozó hely kialakítva. Rugalmas munkaidő, a gazdi idejéhez igazodva, akár hétvégén is. Amennyiben otthonában kívánja a szolgáltatást igénybe venni külön árat nem számítok fel az V., VI, VII, XIII. és XIV. kerületben.

Tuti menü