Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyaiskola képes leírás - Kutya-tartás.tlap.hu
részletek »

Kutyaiskola - Kutya-tartás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyatartas.tlap.hu » Kutyaiskola
Keresés
Találatok száma - 22 db
Alfa Dog | Veszprém

Alfa Dog | Veszprém

Kiket várunk az iskolába? Szeretettel várunk minden kutyás gazdit az eb fajtájára és korára való tekintet nélkül, aki szívesen venne részt baráti hangulatú kutyaoktatáson. A kutyabarátokat várjuk 0-100 éves korig. Különös gondot fordítunk az örökbe fogadott és problémás kutyákkal kapcsolatban felmerülő nehézségek kezelésére. Az örökbefogadott kutyák részére oktatási kedvezményt adunk! Lehetőséget biztosítunk a kutyás sportok megismerésére, vizsgáira való felkészítéshez. Segítséget nyújtunk a kutyakiállításokhoz szükséges szocializáció elsajátításához. Foglalkozunk engedelmességi oktatással, örző-védő és agility-akadálypálya feladatok tanításával. Fontos!!! A kutyák nevelése során kifejezetten törekszünk a pozitív megerősítés módszerére, erőszak nélküli tanításra. Mik a céljaink?! A foglalkozások alatt és után a hétköznapi életben is mind a kutya mind a gazdája a legjobban érezze magát. A kutyázás legyen szórakozás, hobby ,aktív szabadidőtöltés egyéni és családi keretek között, de komoly munka és felelősség, melyet mindenki, ember és kutya is lelkesedéssel, örömmel, odaadással végezzen, ne pedig kényszerből , kelletlenségből.

Alfa Kutyaiskola

Alfa Kutyaiskola

Kinek ne lenne ismerős a frakk után pórázon repülő Károly bácsi képe... Kutyaiskolánkban korszerű, hatékony nevelési és tanítási módszerekkel segítünk megoldani a kutyás élet nehézségeit az olyan mindennapos problémáktól kezdve, mint a pórázrángatás, az extrém viselkedési zavarokig. Iskolánkban nem csak a problémás kutyákkal rendelkező gazdikat várjuk, hanem azokat is, akik pusztán a kutyájukkal való harmonikusabb együttélésre, kapcsolatra törekednek. Klub foglalkozásaink keretében sportkutyázásra nyílik lehetőség. A képzés során pozitív megerősítéssel, fizikai ráhatás nélkül, klikker technikával dolgozunk. Ezzel a módszerrel sokkal gyorsabban érünk el eredményt a hagyományos kiképzési technikáknál, erőszakmentesen.

Aquincum Kutyaiskola

Aquincum Kutyaiskola

Az Aquincum ASE 1995 óta vállalja kutyák fegyelmező és Agility oktatását. Ez idő alatt számos tehetséges versenyző került ki sorainkból. Országos Bajnokok, Junior Európa Bajnokok, lengyelországi világkupa győztes és Világbajnoksági válogatottak. Az agility az első olyan kutyás-sportok közé tartozik, melyet bárki, bármilyen fajtájú kutyával végezhet. Amennyiben kutyád tele van felesleges energiákkal, esetleg nem figyel Rád eléggé, vagy csak mozgással szeretnéd szabadidődet eltölteni, kérjük keress fel minket! A fegyelmező oktatásunkon az alapismereteket sajátthatják el a gazdik oktatóink segítségével. Ilyenek az ül, áll, fekszik, marad valamint a kutyákkal szembeni közömbösség. Ezeken kívül tervezzük az ún. BH "kísérőkutya vizsga" bevezetését is, mely az alapismerteken kívül az utcán közlekedőkkel (biciklisek, futók, autók) szembeni viselkedést is tartalmazza.

Borsod Dogsport

Borsod Dogsport

2009. április közepén, B-A-Z. megyében nyitottuk meg kutyaiskolánkat, a Miskolc határában található tűzoltóság gyakorlópályáján. Fő profilunk: a BH-IPO-VK vizsgákra/versenyekre történő felkészítés az igényeknek megfelelően, engedelmes tréningek egyénileg, személyre/kutyára szabottan, közös nyomkövetések segítséggel és őrző-védő munka. Vállalunk továbbá ringdresszúrát, tenyészszemlére és Körung-ra való felkészítést. Az iskolán engedelmes képzést is tartunk hobbikutyásoknak, egyénileg, vagy kis létszámú csoportokban (max. 5 fő), a gazdik igényeinek és kérésének eleget téve. Segítünk a problémás kutyák kezelésében, tanácsokat adunk mind nevelés, mind táplálás, illetőleg bármilyen felmerülő problémával kapcsolatban. Vállaljuk kutyák szocializálását, közömbösítését, kölyök kutyák részére óvodát is biztosítunk, ahol felügyelet mellett, biztonságosan elzárt területen játszhatnak és ismerkedhetnek a kölykök. Lehetőséget adunk tréningezni más kutyaiskoláról érkező kutyavezetők számára (mint idegenpálya), igényeknek megfelelően idegen segéddel is.

Brave Dogs

Brave Dogs

A Brave Dogs kutyaiskolában szakképzett és nagy tapasztalattal, sok éves gyakorlattal rendelkező kiképzők és segítőik felügyelete és irányítása alatt zajlanak a foglalkozások. Ezen foglalkozások baráti hangulatúak, rugalmasak az aktuális igényekhez igazodnak. A fegyelem sok humorral fűszerezve élvezetesebbé és szórakoztatóvá teszi óráinkat, mely mára a résztvevők jelentős része számára nem csak egy hétvégi foglalkozás hanem családi program is -mint egy piknik -, amelyen közösen vesz részt a család apraja-nagyja, kedvence(i). A jó hangulatú, kellemes és tartalmas hétvégi (igény szerint hétköznapi) program megvalósulásán dolgozó stáb, valamint a jelenlegi klubtagok, sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, leendő tagot.

Cerberos Kutyaiskola

Cerberos Kutyaiskola

A Cerberos Kutyaiskola immár két esztendeje működik a főváros X. és XVI. kerületének határán. Elsősorban viselkedés-problémás, antiszociális ebekkel foglalkozunk. Kiképzőink sok éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Számtalanszor találkoztunk kétségbeesett gazdikkal. Őket hallgatva felmerült egy kérdés: Miért nem keresnek fel egy kutyaiskolát? Hiszen egy hozzáértő szakember tudna segíteni a kutyával kapcsolatos problémákon. Feltéve a kérdést, mindig hasonló válaszokat kaptunk: Elvittem, de azt mondták: öreg, agresszív, összeférhetetlen, hiperaktív, harapós, félős... Egy szóval problémás. A menhelyekre tíz kutyából hármat azért adnak be, mert megharapott valakit, vagy csak kezelhetetlen. Mivel ez a zavar általában tanult hibás viselkedésforma, a kutyák 98%-ánál a gazdák együttműködésével jelentős javulás érhető el. Célunk, hogy munkánkkal csökkentsük a kutyatámadások számát, s hogy a kutyák élhetőkké - együtt élésre alkalmassá váljanak. Jelentős azon ebek száma is, amelyek ezáltal menekültek meg attól, hogy az amúgy is zsúfolt menhelyek egyikén, netán az utcán - veszélyeztetve embereket és állatokat - vagy injekció által fejezzék be életüket. Olyan szakemberek fogtak össze akik szeretnék, ha Magyarországon is beszélhetnénk kultúrált állattartásról. Van közöttünk kiképző, állatorvos, kutyakozmetikus, viselkedési szaktanácsadó... Az elmúlt két év alatt több mint

Dog Plusz Kutyaiskola

Dog Plusz Kutyaiskola

Holnapunkon mindent megtalál ami a kutyák kiképzésével (Engedelmes és őrző-védő képzés, háznál képzés, terápiás és mentőkutya képzés) kapcsolatos. Több éves tapasztalattal és a leghumánusabb képzési formákkal állunk rendelkezésére a kedve gazdiknak és a kutyusoknak. Ha szeretné, hogy kutyája minden helyzetben igazi társ legyen, jöjjön el kutyaiskolánkba és ismerje meg módszereinket, mellyel a legtöbbet hozhatja ki kutyájából. Tanfolyamainkon 5-10 fős csoportokban a legújabb módszerekkel képezzük a kutyákat és gazdákat, Cesar Millan és más neves kiképzők tanácsai alapján, a következők szerint: - alapengedelmesség elsajátítása a kutya-gazda kommunikációra építve - falkavezérség megszerzése és megtartása - viselkedési problémák kezelése

Eb Dorádó

Eb Dorádó

Kutyakiképző Iskolánk 2001. tavaszán kezdte meg működését Radics Zsolt vezetésével Érden, a piac melletti réten. 2007 végén az autópálya építés miatt azonban sajnos el kellett hagynunk a területet. Ebben a nehéz időszakban, mely terület kereséssel, tárgyalással, ügyintézéssel telt a budafoki TOP-DOG kutyaiskola fogadta be a csapatunkat, két szép és emlékezetes évet töltöttünk ott. Végül fáradozásainkat siker koronázta, Tárnokon találtunk egy olyan minden szempontból megfelelő területet, amelyen ha minden tervünk megvalósul, akkor az ország egyik legmagasabb színvonalú iskoláját sikerül majd megteremtenünk. Az Önkormányzatok megállapodása alapján kistérségi kutyaiskolát hoztunk létre, így természeteen számítunk a környező települések, így Érd, Tárnok, Sóskút, Pusztazámor lakosságára is. Iskolánkban a kutyatulajdonosok magas szintű ismereteket szerezhetnek a kutyatartásról, kiképzésről, amit a gyakorlatban is elsajátíthatnak.

Eb-Training Team Kiskunhalasi Kutyaiskola

Eb-Training Team Kiskunhalasi Kutyaiskola

Kutyakiképzés az alapoktól a munkavizsgákon át a versenyszintig.Szeretném bemutatni hogyan képezzük ki a kutyákat engedelmes(BH),HPO I-II-III munkavizsgára: - hogyan kell (lehet) nyomot fektetni - hogyan tanítom a tárgyjelzést - mi az- az apport - hogyan tanítom az akadályugrást ,előreküldést - mi az a fűrkészés - menekülő elfogása és bátorságpróba? Lehetőség szerint igyekszem minél több fotót és videót felpakolni, a honlapot folyamatosan fejleszteni; és a tapasztalatainkat(mi hogy csináljuk) a blogon keresztül folyamatosan nyomon követhetitek.

Hirdetés
Golden retriever kutyák az Erdőskerti Kennelből

Golden retriever kutyák az Erdőskerti Kennelből

A Golden retriever sokoldalúsága és emberszeretete elbűvölt minket. Ezért is kezdtünk bele évekkel ezelőtt a tenyésztésébe, ezáltal pedig a munkánk lett a szórakozásunk. Gyermekbarát kutya, akiknek a gyermek és emberszeretetük határtalan. Nagyon tanulékony, kedvenc játszótársává válik mindenkinek. A golden retriever kiváló vadászkutya, de használják kábítószer kereső kutyának is. Ezeken kívül képezhető segítő kutyákká, mint vakvezető, mozgássérültek segítőjének is. A világnak több pontjáról kapunk megkereséseket kutyáink iránt.

Göcsej Kutya Klub

Göcsej Kutya Klub

Göcsej Kutya Klub 1994-ben Zalaegerszegen alakult önálló szervezet, a Magyar Kutyások Szövetségének tagja. Nem speciális fajtaegyesület, hanem hobbi és sport célból muködô kutyaklub. Az eleinte szűk baráti körből mára egy nagyobb létszámú, széles tevékenységi körű klubbá nőttük ki magunkat, a baráti hangulat viszont megmaradt. Célunk, hogy klubunknál mindenki megtalálja a helyét, aki kutyával szeretne foglalkozni, legyen az őrző-védő, agility vagy bármi más. Tevékenységi körünkbe tartozik engedelmes tanfolyamok, kutyaóvoda és kezdő agility tanfolyamok indítása minden tavasszal és ôsszel. A haladó kutyák részére egész évben edzéseket tartunk őrző-védő és agility sportokban. Emellett segítséget nyújtunk, illetve lehetőséget biztosítunk más kutyás tevékenységek végzéséhez, megismeréséhez. Legyen szó szolgálati kutyák, terápiás- és mentőkutyák kiképzéséről, dog-dancingről vagy más kutyás tevékenységről, sportról.

Hobby Kutyaiskola

Hobby Kutyaiskola

2003 januárjában kezdtük meg a kutyakiképzést Kalocsán vendégpályán. Jelenleg egy csodálatos erdő közepén, nagyon jó társasággal várunk minden kutyabarátot, illetve kutyázni vágyót. Sok szeretettel fogadjuk a kis- és nagytermetű, fajtatiszta és keverék kutyusokat is. Ha nincs elég időd, bentlakással is megoldjuk kutyád oktatását. Ha nyaralni szeretnél és kedvencedet nem tudod magaddal vinni, szólj nekünk bátran, és panziónk ajtaja nyitva áll majd.

Horváth Csaba Ezüstkoszorús mesterkiképző

Horváth Csaba Ezüstkoszorús mesterkiképző

Ezüstkoszorús Mesterkiképző 23 éves kiképzői tapasztalattal vállal komplex kutyakiképzést. Szeretettel várjuk a tanulni váró kedvenceket. Nálunk megtalálja az alapengedelmességtől az Őrző-védőn keresztül a Vadászkutyák kiképzéséig. Vállaljuk a Kutyák felkészítését munkavizsgára, tenyésszemlékre (ringrdesszúra, Őrző-védő) Kutyakiállításra felkészítés a ringdresszúrától a kutyakozmetikáig. Kutyakozmetikánkban professzionális kozmetikumokkal és specális kiállítási felkészítéssel várjuk. Igény esetén fel is vezetjük kedvencét a kiállításon, munkavizsgán, tenyésszemlén. Kutyapanzió és napközi. Igény szerint bentlakással, kutyaiskolán, vagy otthonában. Háztól-házig szolgáltatással. Korrekt, rugalmas árakkal. Mennységi kedvezményekkel.

Keszthelyi Kutyaiskola

Keszthelyi Kutyaiskola

A keszthelyi kutyaiskola a 80-as évek elején alakult. A MEOE tagjaként sportkutyák képzése hobbi célból ( világversenyeken való részvétel ) és évi két engedelmes tanfolyam levezénylése tartozik főbb tevékenységi körünkbe. Célunk, hogy minden problémával hozzánk forduló kutyabarátnak segítséget nyújtsunk. Sportkutyák képzése révén tartunk örző-védő, engedelmes foglalkozást és nyomozást is. Minden tavasszal és összel 3 hónapos engedelmes tanfolyamot indítunk kutyafajtától függetlenül, mely egyben kutyavezetői tanfolyam is. Kutyaiskolánk a fejlett kiképzői ismeretekkel rendelkező országok tematikájával tanít. A kutyaiskola nevét, fémjelzi megannyi világbajnokságon való részvétel, fázisgyőzelem, és hazai országos versenyeken elért eredmény. Az iskola nem fajtacentrikus, így nálunk minden kutya megtalálja a kikapcsolódást. Minden nyár közepén kutyás tábort rendezünk már 17 éve, töretlen sikerrel. Az idén már a 18. táborra készülünk. Neves szakembereket hívunk meg, akik előadások keretében mondják el tapasztalataikat a kutyák viselkedéseiről, helyes tartásáról és a kutyakiképzésről.

Kiskőrösi Kutyaiskola

Kiskőrösi Kutyaiskola

Hét éves korom óta van kutyám, aki tizennyolc éves koromig volt hű családtagunk. Nővéremtől ajándékba kaptam az első németjuhász kutyámat. Nem volt törzskönyve, de hozzám való hűsége, szeretete egyre több foglalkozásra, tudásának fejlesztésére motivált! Saját erőmből, szakkönyvek, újságok segítségével igen hamar elképzeléseimnek megfelelően képzett kutyám lett! Majd figyeltem a hirdetéseket, s egyre több klub tanfolyamjait végeztem el, szakmai előadásaikat a mai napig látogatom. Nagyon szerettem volna egy közös helyet, ahol barátaimmal, a kutyázás szerelmeseivel, közösen tudnánk ennek a sportnak hódolni. 1996-ban elkezdtem a szervezést, és 1997-ben létrejött a Kiskőrösi Kutyaiskola. Az iskola létrehozása kezdetben igen nehézkesen indult, és rengeteg energiát emésztett fel, mire az emberek megértették a lényegét, fontosságát, szépségét! Az iskolába járók önzetlen segítségének, igazi baráti társasággá forrásának, a csapatokról, csapatokra felmutatott egyre jobb eredményeknek tudható be a mai állapot: egy gondozott kiképző pálya, megfelelő épülettel, versenyek, kiállítások megrendezésére is alkalmas kutyásparadicsom!

Kutyaiskola kezdőknek

Kutyaiskola kezdőknek

A 3-5 hónapos kiskutyák részére a képzés jelentős kedvezménnyel minden szombaton és vasárnap!! Nagy hangsúlyt fektetünk képzéseinkkel arra, hogy kutyánkkal való minden napi együttlétben öröme legyen. Behívási nehézségek megoldása, póráz nélkül közlekedés engedelmes feladatokkal együtt! Viselkedés korrekció! Utcai és lakás szituációk gyakorlása és megoldása. Kérdéseikre minden esetben választ kapnak. Kutyaiskolánkban kezdő ügyességi, engedelmes csoportban kezdenek a kutyák. Az ide érkező gazdik és kutyáik megismerkednek a nevelés, szocializálás és a képzés helyes technikájával. Itt kezdik azok a kutyák is, akiket nem helyesen neveltek vagy képeztek, esetleg menhelyről fogadták örökbe őket. A viselkedés terápia alkalmával - a tévhittel ellentétben - nem csak a félős, félreképzett, harapós kutyákat képezzük. Minden korú kutyával foglalkozunk, azért, hogy stabil, kiegyensúlyozott, jól kezelhető, vidám kutyáink legyenek. A foglalkozásokon hangsúlyt fektetünk a jutalmazás jelentőségére, választ adunk a felmerült kérdésekre, de ismereteket kapnak a gazdik a negatív magatartás kezelésére is. A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni. Az alap kurzus két hónapig tart.

Kutyaiskola Veresegyháza

Kutyaiskola Veresegyháza

1997-ben indult útjára a veresegyházi kutyaiskola, amikor Leszák Melinda, mint lelkes kutyás és kiképző úgy gondolta, hogy szeretné másokkal is megosztani több éves, a kutyás sportban szerzett tapasztalatát és tudását. Rengeteg idő és erőfeszítés után sikerült elindítania az első csoportos engedelmes képzést. Azóta rendíthetetlen hittel és igyekezettel próbálja minél több emberrel megismertetni a kutyázás szépségeit. Kiképzői gárdánk 2003-tól folyamatosan bővül. Jelenleg 3 kiképző és 4 segédkiképző tevékenykedik az iskolán, igyekezve gyakorlatuk, tapasztalatuk és tudásuk legjavát nyújtani mindenkinek. Több csoportban dolgozunk. Jelenleg 2 kezdő (ovis csoport), 2 középhaladó és 1 haladó csoport van. Lehetőség van őrző-védő munkára, agilityre, frisbee-re, klikker tréningre, nyomkövetésre, élelemmegtagadásra és kiállításra felkészítésre. Az iskolai foglalkozások mellett személyre szabott, egyéni képzésre is van lehetőség (elhordással vagy gazdival). Mindezek mellett panzióztatás (kertben, lakásban), illetve az országban egyedüliként a kutya saját területén történő panzióztatás a gazdi távolléte alatt is szerepel szolgáltatásaink körében.

Tuti menü